Materiały XXIX Konferencji z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka

W dniu 22 października 2021 odbyła się XXIX konferencja dyskusyjna z cyklu Fakty i fikcje w żywieniu człowieka, pod hasłem "Żywienie i odporność". Konferencja została zorganizowana w trybie zdalnym na platformie MS Teams. Organizatorzy: Polskie Towarzystwo Nauk Żywieniowych oraz Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW. Wydano drukiem recenzowane materiały konferencyjne (do pobrania poniżej).
Referaty wygłosiły:
1. Dr hab. n. farm. Hanna Mojska, prof. NIZP PZH-PIB
2. Prof. dr hab. Aneta Kopeć
3. Prof. dr hab. n. farm. Maria H.Borawska
Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nowego Roku!
22nd December 2021
The International Symposium on Nutrition (ISN 2022)
12th January 2022